Het verschil tussen het basismodel en het professionele model schoorsteenventilator

Een probleem dat de meeste open haarden, kachels of barbecues gemeen hebben, is zeker de moeilijkheid om rook mee te krijgen met griep.

De redenen voor dit probleem zijn talrijk, moeilijk te voorspellen bij het bouwen van een huis, en nog moeilijker op te lossen als je denkt dat directe ingrepen aan de schoorsteen of aan het rookkanaal zelf voldoende zijn.

Het enige product dat het probleem van schoorsteenrook zeker oplost en tegelijkertijd eenvoudig in gebruik en economisch is, is de elektrische rookafzuiging voor open haarden.

Een elektrische rookafzuiger is uitgerust met een geforceerde motor die het probleem van een slechte afzuiging van de schoorsteen volledig verhelpt en de oorzaken, welke ze ook zijn, volledig tegengaat.

Gemi Elettronica kan verschillende modellen elektrische rookafzuigers leveren, elk met verschillende en unieke kenmerken.

De modellen waaruit u kunt kiezen zijn: basismodel rookafzuiger, professioneel model elektrische rookafzuiger en professioneel model rookafzuiger in koper.
Schoorsteenventilator basismodel
Hij heeft een zuigkracht van 2500 kubieke meter per uur en is bestand tegen een temperatuur van 300 graden.

In plaats daarvan heeft hij een zuigkracht van 3800 kubieke meter per uur en een weerstand tegen een temperatuur van 700 graden. Met een weerstand tegen hoge temperaturen die oplopen tot 700 graden, is het ook gemakkelijk te begrijpen dat deze schoorsteenventilator daarom zelfs een brand in het rookkanaal kan weerstaan.
Elektrische rookafzuiger professioneel model koper

Deze heeft net als de hierboven beschreven professionaele afzuiger, ook een zuigkracht van 3800 kubieke meter per uur en een weerstand tegen een temperatuur van 700 graden, maar is gemaakt van roestvrij staal en heeft een echte koperen beplating.
De echte koperbeplating en het roestvrije staal zorgen naast een grotere weerstand na langer gebruik ook voor een weerstand tegen zout en maken dit product daarom uniek in de wereld, niet alleen vanuit esthetisch oogpunt, maar ook vanuit verbetering voor zeegebieden.

De motor van beide rookafzuigers van het professionele model, zowel de donkerbruine als de koperen uitvoering, is van klasse H en bestand tegen hoge temperaturen, bevat geen plastic onderdelen en de condensor is ondergebracht in een externe kast en dus ver van warmtebronnen. warmte.
Al deze eigenschappen zorgen er dus voor dat de professionele rookafzuigmotoren niet smelten, zelfs niet in het geval van een schoorsteenbrand.

Alle rookafzuigers van Gemi Elettronica zijn voorzien van een regelaar met zes verschillende snelheden, van waaruit de schoorsteenventilator wordt in-/uitgeschakeld en de zuigkracht wordt geregeld.
Ze zijn uitgerust met een motorkap (die van plaatstaal is en in donkerbruin is geverfd voor de eerste 2 aangegeven modellen, terwijl deze van roestvrij staal is en koper is geverfd ).
De rookafzuigers van Gemi Elettronica hebben een beschermrooster rond de ventilator, gemaakt van elektrisch gelaste stalen ringen die tevens de functie hebben om vluchtig te zijn.

Bij alle beschreven modellen is er de mogelijkheid om te kiezen tussen een vierkante voet (de elektrische rookafzuiger is voorzien van verstelbare beugels) en een ronde voet (er wordt namelijk in een ronde adapter voorzien op basis van de uitwendige diameter van de griep).

Gemi Elettronica kan met zijn elektrische rookafzuiger ieders schoorsteenrookprobleem oplossen, wat de oorzaak ook is.
Kies het model dat bij u past door hier te klikken.