Barbecue: hoe het probleem van overtollige rook in de omgeving op te lossen?

Een van de meest voorkomende problemen van een barbecue, of het nu privé is of een activiteit zoals een barbecue, is zeker de constante aanwezigheid van overtollige rook in de omgeving waarin deze zich bevindt.
Als je een bedrijf hebt of een barbecue die je met je vrienden gebruikt, heb je zeker vaak moeten proberen de rook van de open haard te bestrijden.

De rook die door een barbecue wordt gegenereerd, kan om verschillende redenen namelijk heel moeilijk te beperken zijn: beide omdat de dampen die worden gegenereerd door voedselproducten, zoals vlees, die op een barbecue worden gekookt, veel voller zijn dan die van een gewone open haard. huis met houtverbranding en beide omdat je in de meeste gevallen genoodzaakt bent om de grillroosters in het voorste gedeelte van de barbecuemond te plaatsen.

Deze situatie maakt het onmogelijk om de barbecue zelf te trekken, omdat de rook die door de barbecue wordt gegenereerd, de neiging heeft om naar de buitenkant van de schoorsteen te stijgen en niet langs de griep. Men zou kunnen denken dat als oplossing voor het probleem van barbecuerook, het mogelijk is om de grill verder naar binnen te verplaatsen, maar dit zou geen voldoende oplossing zijn en bovendien niet handig vanuit het oogpunt van het koken van het voedsel zelf. .

In feite is, zoals je kunt zien in de videoreview, de barbecue aan de voorkant geplaatst en dankzij het gebruik van de schoorsteenventilator stijgt de rook perfect op langs de griep. Dit was niet mogelijk geweest zonder een elektrische rookafzuiger.

De video-reviewgrill loste het rookprobleem van zijn barbecue alleen op dankzij de elektrische rookafzuiger van Gemi Elettronica.

Als u zich na aanschaf van de Gemi rookafzuiger zorgen maakt dat de rookafzuiger voor een hele lange tijd niet gebruikt kan worden, hoeft u zich geen zorgen te maken want de rookafzuiger heeft geen tijdslimiet in gebruik; in feite kan het vele uren actief zijn, zelfs zonder onderbrekingen, zonder de levensduur ervan te beïnvloeden.

De braceria van de videoreview, om het probleem van barbecuerook op te lossen, hebben gekozen voor een professioneel model rookafzuiger, met als belangrijkste kenmerken een zuigkracht die tot 3800 kubieke meter / uur bereikt en een weerstand tegen hoge temperaturen van 700 graden .

De weerstandsindex tegen hoge temperaturen is erg belangrijk voor een barbecue, aangezien het rookkanaal in de meeste gevallen nauwelijks hoger is dan 3-4 meter. En voor rookkanalen van minder dan 3-4 meter kan een weerstand tegen hoge temperaturen van 700 graden een factor van eerste belang zijn.
Een ander uniek kenmerk van de Gemi elektrische schoorsteenventilator is het feit dat deze is uitgerust met een regelaar met 6 standen.
Met deze tool is het namelijk de klant die bepaalt hoeveel stroom hij aan de elektrische rookafzuiger geeft, mede op basis van de hoeveelheid rook die door de barbecue wordt gegenereerd.

Het is natuurlijk heel iets anders om met vrienden uit een steakhouse of een barbecue te gaan en geen onaangename rooklucht op je kleding te voelen, die wordt gegenereerd door een barbecue die veel rook genereert.

De meest effectieve oplossing om overtollige rook in een omgeving te elimineren, is het installeren van de Gemi elektrische elektrische rookafzuiger, die een uitstekende trek in het rookkanaal mogelijk maakt.

De videoreview toont de rookafzuiger voor barbecue met ronde voet, Gemi Elettronica kan in feite elke ronde maat leveren door alleen de buitendiameter van de rookgasafvoer te communiceren; maar tegelijkertijd kan het ook op elk vierkant of rechthoekig rookkanaal worden geïnstalleerd, dankzij het gebruik van de set verstelbare beugels.

De elektrische rookafzuiger Gemi Elettronica voor open haarden is het enige product dat het probleem van de rook van een barbecue kan oplossen, die hier rechtstreeks kan worden gekocht.