Barbecue: hoe het probleem van overtollige rook in de omgeving op te lossen?

Een van de meest voorkomende problemen van een barbecue, of het nu privé is of tijdens een evenement, is zeker de constante aanwezigheid van overtollige rook in de omgeving waarin de barbecueze zich bevindt.
Als je een bedrijf hebt of een barbecue die je met je vrienden gebruikt, heb je zeker vaak moeten proberen de rook van de barbecue te bestrijden.

De rook die door een barbecue wordt veroorzaakt, kan om verschillende redenen heel moeilijk te beperken zijn onder andere: omdat de dampen die worden gegenereerd door voedselproducten, zoals vlees, die op een barbecue worden, veel voller zijn dan die van een gewone open haard of omdat. Je in de meeste gevallen genoodzaakt bent om de grillroosters in het voorste gedeelte van de barbecuemond te plaatsen.

Deze situatie maakt het onmogelijk om de barbecue zelf de rook af te laten zuigent, omdat de rook die door de barbecue wordt veroorzaakt, de neiging heeft om naar de buitenkant van de schoorsteen te stijgen en niet langs de griep. Men zou kunnen denken dat het verplaatsen van de grill naar binnen het probleem voor barbecuerook oplost, maar dit zal geen niet voldoende zijn en bovendien niet handig vanuit het oogpunt van het koken van het voedsel zelf. .

In feite is, zoals je kunt zien in de videoreview, de barbecue aan de voorkant geplaatst en dankzij het gebruik van de schoorsteenventilator stijgt de rook perfect op langs de griep. Dit was niet mogelijk geweest zonder een elektrische rookafzuiger.

De grill in de video loste het rookprobleem van de barbecue alleen op dankzij de elektrische rookafzuiger van Gemi Elettronica.

Als u zich na aanschaf van de Gemi rookafzuiger zorgen maakt dat de rookafzuiger voor een hele lange tijd niet gebruikt kan worden, hoeft u zich geen zorgen te maken want de rookafzuiger heeft geen tijdslimiet in gebruik; in feite kan het vele uren actief zijn, zelfs zonder onderbrekingen, zonder de levensduur ervan te beïnvloeden.

De gebruikers van de rookafzuiger in de videoreview, hebben gekozen voor een professioneel model rookafzuiger, om het probleem van de barbecuerook op te lossen, met als belangrijkste kenmerken een zuigkracht die tot 3800 kubieke meter / uur bereikt en een weerstand tegen hoge temperaturen van 700 graden .

De weerstandsindex tegen hoge temperaturen is erg belangrijk voor een barbecue, aangezien het rookkanaal in de meeste gevallen nauwelijks hoger is dan 3-4 meter. En voor rookkanalen van minder dan 3-4 meter kan een weerstand tegen hoge temperaturen van 700 graden een factor van eerste belang zijn.
Een ander uniek kenmerk van de Gemi elektrische schoorsteenventilator is het feit dat deze is uitgerust met een regelaar met 6 vershillende snelheden.
Met deze tool is het namelijk de klant die bepaalt hoeveel stroom hij aan de elektrische rookafzuiger geeft, mede op basis van de hoeveelheid rook die door de barbecue wordt veroorzaakt.

Het is natuurlijk heel iets anders om met vrienden naar een steakhouse of naar een barbecue te gaan en geen onaangename rooklucht op je kleding te voelen, die wordt veroorzaakt door een barbecue die veel rookt.

De meest effectieve oplossing om overtollige rook in een omgeving te verhelpen, is het installeren van de Gemi elektrische elektrische rookafzuiger, die een uitstekende afzuiging in het rookkanaal mogelijk maakt.

De videoreview toont de rookafzuiger voor een barbecue met een ronde voet, Gemi Elettronica kan in feite elke ronde maat leveren door alleen de buitendiameter van de rookgasafvoer te verkrijgen; maar tegelijkertijd kan het ook op elk vierkant of rechthoekig rookkanaal worden geïnstalleerd, dankzij het gebruik van de set verstelbare beugels.

De elektrische rookafzuiger Gemi Elettronica voor open haarden is het enige product dat het probleem van de rook van een barbecue kan oplossen, die hier rechtstreeks kan worden gekocht.