Rookt uw haardkachel? De elektrische rookafzuiger is de oplossing

De Gemi elektrische schoorsteenventilator, zoals je kunt zien in deze video, zorgt voor de totale verwijdering van de rook die uit de schoorsteen in huis komt.
Onze klant laat zien dat het voor de aankoop van onze elektrische rookafzuiger niet mogelijk was om de deur van zijn kachel open te houden.
Hierdoor is de haard praktisch onbruikbaar.

Het behaalde resultaat na de montage van onze elektrische rookafzuiger was, zoals u kunt zien, buitengewoon. Het rookprobleem is volledig opgelost.
De Gemi elektrische rookafzuiger bestaat uit een snelheidsregelaar, waarmee u het gewenste vermogen kunt instellen.
Regelaar gekenmerkt door een beveiligingszekering, aan / uit-knop en knop om de snelheid van 1 tot 6 in te stellen. We kunnen zien hoe de elektrische rookafzuiger zelfs op de derde snelheid perfect werkt, met geluidsemissies en vrijwel nul elektriciteitsverbruik.

Je kunt de sintels doen, je kunt het spit doen; zonder dat dit rookproblemen in het appartement veroorzaakt. Bij het reinigen van de schoorsteenas wordt verspreiding in het milieu voorkomen.

Door de rookafzuiger op stand 6 te zetten, is naast een duidelijk grotere afzuiging ook een zelfreiniging van het roet mogelijk.
In het verleden was het echter noodzakelijk om het rookkanaal meerdere keren per jaar te reinigen. Het helpt zelfs de reiniging van de griep met 70% te verbeteren. Juist daarom heeft hij door de jaren heen geen onderhoud nodig.

In uitgeschakelde toestand belemmert onze schoorsteenventilator uiteraard de natuurlijke rookafvoer niet.
Sterker nog, als de rookafzuiger uit staat, komt er regelmatig rook uit. Zoals in dit geval, in feite een haardkachel, kunt u met de deur gesloten de elektrische rookafzuiging eenvoudig uitschakelen zonder de natuurlijke werking van het hele proces te beïnvloeden. Zodat er zoveel mogelijk warmte is die nuttig is voor het verwarmen van de radiatoren.
Montage is zeer eenvoudig uit te voeren; zowel voor wat betreft de elektrische aansluiting van de regelaar als voor de plaatsing van de elektrische rookafzuiger zelf op het rookkanaal.
Een beetje handvaardigheid is voldoende om zelfs zonder hulp de montage uit te voeren, de aanwezigheid van een deskundige is niet nodig.

Zo zijn er ook tutorials op youtube die nuttig zijn voor montage, vertaald in meer dan 30 verschillende talen.

Voor elke schoorsteenventilator kunt u onze elektrische rookafzuiger gebruiken; ofwel met een vierkante of rechthoekige uitlaat (wij leveren de verstelbare beugels) en, zoals in dit geval, met een ronde uitlaat (we geven de adapter op basis van de diameter die u aanlevert).
De motor wordt geheel door ons geproduceerd; Het bevat geen plastic onderdelen en in het betreffende professionele model is de startcondensator ondergebracht in een klein kastje uit de buurt van de warmtebronnen, zodat de professionele afzuigkap de condensor niet smelt, zelfs niet bij een langdurige brand. Bestand tegen een temperatuur van 700°C.

De buitenzijde is zowel om esthetische redenen als op een langere termijn door de jaren heen geheel op hoge temperatuur geschilderd; op dit model of de professional zit zelfs 15 jaar garantie.

Na drie jaar is de elektrische rookafzuiger helemaal intact; met een totale afwezigheid van roest, wat een lange levensduur van het product door de jaren heen mogelijk maakt.

Sommige klanten sturen ons bewijs van Gemi elektrische rookafzuigers die na 30 jaar nog steeds werken.

Alleen met de Gemi elektrische rookafzuiger kunt u eindelijk genieten van uw haard.

Gemi Elettronica is dé oplossing voor het verwijderen van rook uit de schoorsteen in huis. Koop direct op onze website tegen fabrieksprijs:
https://youtu.be/irD3_g9hW3A