Rookt uw haard? De Gemi schoorsteenventilator is de definitieve oplossing voor roken in huis

De Gemi schoorsteenventilator zorgt voor een volledige afvoer van rook in huis.
Uit de video laat onze klant zien hoe de Gemi-schoorsteenventilator erin slaagt om de rook stilletjes aan te trekken, waardoor de aanwezigheid in huis en dus ook de onaangename aanbidders die hierdoor worden veroorzaakt volledig worden geëlimineerd.
Onze klant is helemaal tevreden en de reden wordt duidelijk uit de video: er is geen rook meer in huis.

We kunnen de aanwezigheid van de snelheidsregelaar van de schoorsteentrekker zien, waarmee u de zuigkracht kunt kiezen die u het meest wilt.
De regelaar bestaat uit een keuzeschakelaar met 6 snelheden, een aan/uit-schakelaar en een in het midden geplaatste zekering. De regelaarsnelheden zijn instelbaar van minimaal 1 tot maximaal 6; de klant laat zien hoe de Gemi schoorsteenventilator zijn taak perfect uitvoert, zelfs op snelheid 1.

Het geluid is bij de eerste snelheden vrijwel nihil en ook bij hogere snelheden is hij erg stil. Met een eenvoudig gat in de muur kan het naar het balkon gaan en de regelaar aansluiten op de Gemi-schoorsteenventilator op het terras. De montage is zeer eenvoudig uit te voeren, het kan ook doe-het-zelf.

Er zijn ook tutorials beschikbaar op Youtube met verwijzing naar de montage

En als je bang bent dat hij ook de warmte van de haard zal aanzuigen, maak je geen zorgen; de Gemi-schoorsteenventilator is ontworpen om alleen de rook aan te zuigen en reproduceert in alle opzichten de natuurlijke trek van de griep.

Op het terras staat de Gemi Copper schoorsteenventilator. Gekenmerkt door een afdekkap, in AISI 304 roestvrij staal; de kap is van plaatstaal, geverfd met epoxypoeder in een donkere koperkleur met een gehamerd effect dat na verloop van tijd weerstand tegen weersinvloeden garandeert.
Niet voor niets is de garantie op de Gemi professionele koperen schoorsteenventilator 15 jaar.
We zien de ventilator (altijd op snelheid 1) die perfect draait en waarmee je het rookprobleem in huis totaal oplost. De ventilator die ook gemaakt is van AISI 304 roestvrij staal is, uniek in zijn soort. De motor van de Gemi schoorsteenventilator klasse h is bestand tegen 700°C, dus ook bij een schoorsteenbrand vat de Gemi schoorsteenventilator geen vlam. Er is de aanwezigheid van het beschermingsrooster, dat net als de ventilator bestand is tegen hoge temperaturen. De gehele externe structuur in AISI 304 roestvrij staal is geplateerd met echt koper en biedt daarom naast weerstand tegen hoge temperaturen ook weerstand tegen zout. In plaats daarvan zien we aan de basis, opnieuw in koper, de verstelbare beugels van minimaal 20x20 tot maximaal 43x43, handig voor het positioneren van de Gemi-schoorsteenventilator op rookkanalen met vierkante of rechthoekige uitlaat (in het geval van een rookkanaal is het rond , door ons de meting van de diameter te geven, kunnen we de ronde adapter geven waarmee u de Gemi-schoorsteenventilator kunt monteren). We merken de condensorkast op die in de Gemi professionele koperen schoorsteenventilator extern is geplaatst en van waaruit de elektrische verbinding wordt gemaakt die naar de snelheidsregelaar leidt.

Het resultaat is de volledige tevredenheid van onze klant.

Een resultaat dat alleen bereikt kan worden dankzij de Gemi schoorsteenventilator, een gecertificeerd product dat jarenlang meegaat.

Alleen met de Gemi schoorsteenventilator verhelpt u het rookprobleem in huis en kunt u eindelijk genieten van uw haard.

Gemi Elettronica heeft met haar producten en zijn personeel als hoofddoel het probleem van rookontwikkeling in huis op te lossen.