Aardingsmateriaal

Gemi's hoogspanningskabel is een essentieel onderdeel voor het aansluiten van uw schrikdraadapparaat op het hekwerk. Met een dubbele coating en hoogwaardige materialen, zorgt deze kabel voor een krachtige geleiding van stroom en is zeer geschikt voor lange afstanden.

Hekaansluiting en uitloopkabel

Deze hoogspanningskabel is speciaal ontworpen voor het aansluiten van uw schrikdraadapparaat op het hekwerk. Door middel van een uitloopkabel wordt de stroom van het apparaat naar het hekwerk geleid, wat zorgt voor een effectieve elektrische omheining.

Hekverbinding

Deze kabel is ideaal voor zowel boven- als ondergrondse hekverbindingen. De dubbele coating zorgt voor een sterke weerstand tegen invloeden van buitenaf, wat de duurzaamheid van de kabel ten goede komt. Zo bent u verzekerd van een betrouwbare aansluiting op uw schrikdraadapparaat.

Gesoleerde kabel voor aardpalen

Naast het aansluiten van uw schrikdraadapparaat op het hekwerk, is deze hoogspanningskabel ook geschikt voor het aarden van de omheining. De geïsoleerde kabel zorgt voor een veilige aansluiting op de aardpennen en biedt bescherming tegen eventuele kortsluiting.

Deze hoogspanningskabel van Gemi is gemaakt met oog op duurzaamheid en betrouwbaarheid. Door de hoge geleidbaarheid en sterke weerstand is de kabel in staat om stroom over lange afstanden te vervoeren, wat het ideaal maakt voor grote landerijen of weilanden. Door de dubbele coating is de kabel goed bestand tegen weersinvloeden en kan het jarenlang meegaan.

Deze kabel is ook zeer geschikt voor gebruik in combinatie met andere aardingsmaterialen en accessoires, zoals aardpennen en aardklemmen. Zo kunt u een sterke en betrouwbare aarding creëren voor uw elektrische omheining.

Kortom, de hoogspanningskabel van Gemi is een essentieel onderdeel voor een effectieve en veilige elektrische omheining. Met zijn hoogwaardige materialen en sterke geleidbaarheid zorgt deze kabel voor een betrouwbare aansluiting op uw schrikdraadapparaat en biedt het bescherming tegen kortsluiting. Geschikt voor zowel boven- als ondergrondse aansluitingen en ideaal voor lange afstanden. Bestel nu en maak uw omheining compleet!

Read more »

Er is 1 product.

Grid
Grid-2
List
List-2
Catelog
Cavo ad Alta Tensione di attraversamento - Gemi ElettroncaHoogspanningskruiskabel voor elektrische afrasteringen
  Gemi Elettronica Hoogspanningskruiskabel voor elektrische afrasteringen Hoogspanningskruiskabel voor ondergrondse of bovengrondse doorgang Bestand tegen hoge spanning 1,22€ per strekkende meter
  € 1,22Prijs
  Cavo ad Alta Tensione di attraversamento - Gemi ElettroncaHoogspanningskruiskabel voor elektrische afrasteringen
   Gemi Elettronica Hoogspanningskruiskabel voor elektrische afrasteringen Hoogspanningskruiskabel voor ondergrondse of bovengrondse doorgang Bestand tegen hoge spanning 1,22€ per strekkende meter
   € 1,22Prijs

   Questions and Answers

   Schrikdraad: waar is het voor?

   De elektrische afrastering van Gemi wordt gebruikt om wilde dieren zoals wilde zwijnen, herten, vossen, enz. af te weren. Het doel van elektrische hekken is om uw gebied te beschermen tegen indrigers. Het wordt ook gebruikt om dieren zoals koeien, schapen, varkens enz. binnen uw grond te houden. Het heeft niets met jagen te maken. Wij beschikken over alle wettelijke certificaten om elektrische afrasteringen te produceren en te verkopen. Dit is de enige legale oplossing voor wie zijn grond wil beschermen.

   Is de elektrische afrastering gevaarlijk voor mensen?

   De elektrische afrastering voor dieren is noch gevaarlijk voor mensen, noch voor dieren. Zoals met alles, is er zelfs voor elektrische afrasteringen een norm die de waarden vastlegt die moeten worden gerespecteerd. Het schrikdraadapparaat is een product dat intermitterende pulsen afgeeft met een lage stroomsterkte.

   Wat heb je nodig voor een elektrische afrastering voor wilde zwijnen en andere dieren?

   Om een ​​elektrische afrastering voor dieren te maken heb je nodig: een Gemi schrikdraadapparaat - 100% Made in Italy - voor hekken die de stroom naar de afrastering voeren, een elektrische geleiderdraad voor de afrastering en isolatoren voor elektrische hekken die op de palen zijn geschroefd om de draad vast te houden .

   Is de 6 mm² elektrische draad voor afrasteringen geschikt voor wilde zwijnen, of moet ik de strop...

   De 6 mm² dikke elektrische draad voor afrasteringen is geschikt voor wilde zwijnen en grote dieren. De draad voor afrasteringen heeft een treksterkte tot 100kg, 8 geleiderdraden en een dispersie van 0,15 ohm/m. De sling voor elektrische afrasteringen is geschikt voor elektrische afrasteringen voor paarden.

   Op welke afstand moeten schuttingpalen worden geplant?

   We raden aan om de palen op een afstand te planten die afhankelijk is van de eigenschappen van de grond; als de grond vlak is, plaats er dan een om de 5/10 meter, als het een winderige of oneffen plek is, plaats ze dan dichter bij elkaar.

   Ik moet een omheining maken, welke stroomdraad raden jullie aan?

   De 2,2 mm² afrasteringsdraad is geschikt voor kleine dieren en kleine elektrische afrasteringen. Bijv.: Schapen, geiten, stekelvarkens, konijnen, wolven, honden, katten, kippen, vossen, pauwen, kalkoenen, hazen, mollen, dassen, wezels, eekhoorns. Het 4 mm² dikke afrasteringsdraad is geschikt voor middelgrote tot grote dieren. bijv. fokvarkens, damherten, enz. De draad van 6 mm² voor dierenverblijven heeft een lekstroom van 0,15 ohm/mt, wat het mogelijk maakt om meerdere kilometers af te schermen en is geschikt voor grote dieren. Bijv.: Wilde zwijnen, herten, koeien, moeflons, beren, enz.

   Waarom 3 polen plaatsen voor de aarding van het schrikdraad?

   Aarding is van fundamenteel belang voor de functionaliteit van de elektrische afrastering voor dieren, dus het wordt aanbevolen om het correct te doen. Om de stroom volledig te ontladen door het schrikdraadapparaat, is het noodzakelijk om de aarding te maken door 3 gegalvaniseerde palen van 1 meter in de grond te steken. Ze moeten 3 meter uit elkaar worden geplaatst, 80 cm in de natte grond en 20 cm buiten, de natte grond, en aangesloten worden op de gele kabel. Samen met de elektrische afrastering leveren wij slechts 1 meter kabel die aangesloten moet worden op de eerste paal. Het wordt aanbevolen dit te doen op een plek waar vegetatie is, dus bij een vochtige grond. Droge grond is niet geleidend. Volgens de uitgevoerde tests zal het plaatsen van 3 palen op elk type terrein geen probleem zijn voor de functionaliteit. Als je slechts één paal plaatst, zal de kracht van het huidige vilt minder zijn dan het bereik en kunnen de dieren over het hek heen.

   Hoe lang gaat een batterij mee voor het draagbare schrikdraadapparaat en welke moet ik gebruiken?

   Voor een B12 schrikdraadapparaat volstaat het gebruik van een 12V 40Ah autoaccu. De autonomie, als er geen spreiding in de elektrische afrastering is, is ongeveer 10/12 dagen. Anders duurt het minder.

   Ik moet 3 draden in de elektrische afrastering plaatsen. Hoe ver moet ik ze zetten?

   De draden in de elektrische afrastering moeten in overeenstemming met de grootte van het dier worden geplaatst. Voor kleine dieren moet de eerste draad in de omheining 20 cm van de grond worden gestoken en vervolgens 20 cm/30 cm laten. Voor dieren zoals wilde zwijnen moet de geleidingsdraad voor elektrische afrasteringen 30 cm van de grond worden gelaten, enzovoort. Voor grote dieren zoals paarden, koeien moet de rode draad op 60/80 cm van de grond worden gelaten.

   De stroom is een beetje ver van het elektrische dierenverblijf. Wat moeten we doen? Hoe koppel je...

   Als de stroom ver van de elektrische afrastering is, hebben we voor uw Gemi-schrikdraadapparaat - 100% Made in Italy - de hoogspanningskruiskabel die zowel aan de oppervlakte als ondergronds kan werken, zonder te ontladen. Met deze kabel is het mogelijk om stroom op het hek te voeren, zonder enige spreiding. De kabel voor elektrische afrasteringen kan ook worden gebruikt om twee afrasteringen aan elkaar te koppelen en vervolgens het ene uiteinde aan een eerste hek en het andere uiteinde aan een tweede hek te verbinden, wanneer er weinig afstand is tussen het ene hek en het andere.

   Hoeveel meter kan ik de elektrische draad gebruiken voor hoogspanningshekken?

   De dikte van een stroomkabel voor afrasteringen is 3 mm en kan ook voor meer dan 100 meter worden gebruikt, maar is alleen geschikt voor 30/40 meter. Als er twee elektrische afrasteringen moeten worden aangesloten op een afstand van vele meters, is het raadzaam om de geleidingsdraad door de lucht te laten passeren. Maak anders twee aparte elektrische afrasteringen.

   Hoe maak je splitsingen aan de geleiderdraad voor elektrische afrasteringen?

   De kruising van de geleiderdraad voor elektrische afrasteringen voor dieren kan worden gedaan met een eenvoudige knoop tussen twee uiteinden, het wordt aanbevolen om ze alleen te doen waar nodig.

   Hoe te zien of er elektriciteit op het hek staat?

   Om te controleren of er stroom staat op de elektrische afrastering voor dieren, hoeft u alleen maar de punt van een schroevendraaier met een geïsoleerde handgreep op enkele mm afstand van de afrasteringsdraad te brengen. Op het moment dat u een tikken hoort, betekent dit dat er stroom op het schrikdraadapparaat staat.

   Hoe installeer ik de elektrische omheining?

   Een schrikdraadapparaat kan niet buiten worden bewaard. Het moet binnen worden bewaard om schade door het weer te voorkomen. Om alle stroom af te voeren, moet deze worden geaard door 3 gegalvaniseerde pennen van 1 meter in de grond te steken. Deze moeten 3 m uit elkaar worden gezet en, 80 cm in de grond (nat) en 20 cm buiten de grond worden geplaatst, en vervolgens worden verbonden met de geelgroene kabel. Het apparaat heeft aan de uitgang een rode pluskabel die is aangesloten op de afrastering en een geelgroene kabel die is aangesloten op de eerste aardpen. Sluit nooit twee elektriciens aan op dezelfde draad, omdat de twee impulsen elkaar kunnen opheffen en problemen kunnen veroorzaken. U kunt twee elektriciens aansluiten op hetzelfde hek, maar ze op twee afzonderlijke draden houden.