Schrikdraad voor paarden

Schrikdraad voor paarden

Een elektrische paardenafrastering kan de juiste oplossing zijn dankzij de bruikbaarheid en zuinigheid.

In de loop van de tijd gebruiken steeds meer fokkers over de hele wereld, als hulpmiddel voor het houden van hun dieren, de elektrische afrastering. Het is een steeds vaker gebruikt hulpmiddel omdat het gemakkelijk kan worden aangepast aan elke behoefte. Het kan worden gebouwd voor:

• lange of korte hekken,
• huisdieren of wilde dieren,
• land met 220 V-elektriciteit of zonder elektriciteit met behulp van een 12 V-batterijapparaat.
Paarden behoren zeker tot de boerderijdieren waarvoor steeds vaker elektrische afrastering wordt gebruikt.

Schrikdraad voor paarden: welke materialen te gebruiken?
De constructie van een elektrische afrastering voor paarden vereist enkele kleine verschillen met die van andere dieren, allereerst voor de te gebruiken materialen.

In feite is het voor paarden noodzakelijk om een ​​omheining op te zetten met hogere palen dan andere dieren, daarom volgt hieruit dat zelfs de hoogte van de draad- of lintlijnen moet verschillen van de normen die voor andere dieren worden gebruikt.

De aanbevolen hoogtes voor paarden zijn:

• eerste lijn 85 cm vanaf de grond
• tweede lijn 140 cm vanaf de grond
Daarom, ook bij het berekenen van de diepte waarin de paal in de grond moet worden gestoken, is het noodzakelijk om palen van ongeveer 2 meter lang te gebruiken.

Gemi Elettronica: onze oplossingen voor de elektrische afrastering voor paarden
Onder de schrikdraadproducten die Gemi Elettronica ter beschikking heeft staan, zijn er naast de 220 V of 12 V accu-schrikdraadapparaten en isolatoren voor houten palen en ijzeren palen ook verschillende soorten draad en tape.

De draad, de sectie van 4 mm², wordt aanbevolen voor paarden. Ook de singelband is geschikt.

Het paard is in feite een dier met een iets minder ontwikkeld zicht dan dat van andere dieren; daarom maakt de grotere dikte van het weefsel het voor het dier gemakkelijker om de elektrische afrastering eromheen te zien.

Gemi Elettronica heeft een lange geschiedenis in de wereld van elektrische afrasteringen, zijn producten zijn gecertificeerd volgens de wet in Italië.

Gemi Elettronica is de beste oplossing voor uw elektrische paardenafrastering.

De producten zijn direct beschikbaar via deze link.