Heeft u een rookprobleem in uw pizzeria? Hier heb je consequenties en oplossingen

Een van de grootste culinaire passies in Italië en in de wereld is zeker Pizza.
Pizza en een avond in een pizzeria zijn niet alleen een traditie van Italiaanse oorsprong, maar ook een moment van aggregatie en gezelligheid dat niet onverschillig is voor degenen die een avond willen doorbrengen in het gezelschap van vrienden en familieleden.

Wie is er nog nooit met vrienden naar een pizzeria geweest om hun favoriete team aan te moedigen? Of op date met je vriendin of vriend? Of gewoon om een ​​andere avond met uw gezin door te brengen?
Bij deze gelegenheden zal het echter zijn dat er een ongeschikte situatie is aangetroffen, namelijk de aanwezigheid van rook in de pizzeria. u dient een rookafzuiger te installeren.
Sterker nog, in veel gevallen, of het nu gaat om houtgestookte of elektrische ovens, in een pizzeria kan het voorkomen dat u zich in een omgeving bevindt met veel rook.
Roken in een pizzeria is een probleem dat in de eerste plaats de klanten van de pizzeria's treft die met hun in rook gedrenkte kleding naar huis terugkeren; maar die ook het imago van de pizzeria zelf aantast.
Het is in feite bekend hoe belangrijk klantrecensies kunnen zijn voor pizzeria's. Een negatieve recensie, veroorzaakt door de aanwezigheid van rook in een pizzeria, kan leiden tot het verlies van eventuele andere nieuwe toekomstige klanten.
Het probleem valt minder op voor degenen die de mogelijkheid hebben om hun klanten buiten of in een vrijstaande omgeving te laten zitten ten opzichte van waar de oven staat. Niet iedereen heeft deze kans; maar zelfs degenen die het hebben en het probleem hebben om in hun pizzeria te roken, zouden geneigd moeten zijn om het op te lossen om de pizzakoks en het hele personeel dat in de pizzeria werkt, te vergemakkelijken.
De rook uit de oven in een pizzeria kan zeer intens zijn gezien de noodzaak om altijd een open vlam te hebben, geschikt voor een adequate en snelle bereiding van de pizza.
De enige geldige oplossing om het rookprobleem in een pizzeria op te lossen, is het installeren van een elektrische rookafzuiger.
De elektrische rookafzuiger, met geforceerde motor, is het enige apparaat dat in staat is om alle rook af te zuigen die wordt gegenereerd door de oven van een pizzeria.
Gemi Elettronica geeft de mogelijkheid tot een ruime keuze tussen verschillende modellen rookafzuigers.
De ideale rookafzuiger van Gemi Elettronica voor pizzeria's is het professionele model, dat een zuigkracht van 3800 kubieke meter per uur garandeert en bestand is tegen hoge temperaturen van 700 graden.
De Gemi elektrische rookafzuiger is uitgerust met een 6-traps regelaar, waarmee je de zuigkracht naar behoefte kunt aanpassen.
Als u een pizzeria bezit, kunt u met een kleine uitgave de Gemi Elettronica elektrische rookafzuiger kopen en alle problemen met betrekking tot roken in een pizzeria gemakkelijk oplossen!

De elektrische rookafzuiger Gemi Elettronica is een 100% Made in Italy product, net als de pizza: Italiaanse uitmuntendheid.
Shop direct online op: https://gemimarket.uk/182-chimney-fan-professional-steel-model