Heeft u een rookprobleem in uw pizzeria? Wij hebben de oplossing voor u.

Heeft u een rookprobleem in uw pizzeria? Wij hebben de oplossing voor u.

Een van de grootste culinaire passies van Italië en van de wereld is zeker de pizza.
Pizza eten en een avond in een pizzeria doorbrengen, zijn niet alleen een traditie van Italiaanse oorsprong, maar ook een moment van tijd doorbrengen in het gezelschap van vrienden en familieleden.

Wie is er nog nooit met vrienden naar een pizzeria geweest om zijn of haar favoriete team aan te moedigen? Of op date met uw vriendin of vriend? Of gewoon om een avond met uw gezin door te brengen?
Bij deze gelegenheden zal, de aanwezigheid van rook in de pizzaria u vast wel eens zijn opgevallen. De eigenaaru dient een rookafzuiger te installeren.
Sterker nog, in veel gevallen, of het nu gaat om houtgestookte of elektrische ovens, kant het voorkomen dat u zich in een omgeving bevindt met veel rook.
Rookontwikkeling in een pizzeria is een probleem dat in de eerste plaats de klanten van de pizzeria's treft die met hun in rook gedrenkte kleding naar huis terugkeren; maar die ook het imago van de pizzeria zelf aantast.
Het is in feite bekend hoe belangrijk klantrecensies kunnen zijn voor pizzeria's. Een negatieve recensie, veroorzaakt door de aanwezigheid van rook in een pizzeria, kan leiden tot het verlies van eventuele andere nieuwe toekomstige klanten.
Het probleem valt minder op voor degenen die de mogelijkheid hebben om hun klanten buiten of in een vrijstaande omgeving te laten zitten ten opzichte van waar de oven staat. Niet iedereen heeft deze kans; maar zelfs degenen die het hebben en het probleem van rookontwikkwling hebben in hun pizzeria te roken, zouden geneigd moeten zijn om het op te lossen om het ook makkelijker te maken voor de pizzakoks en ander personeel dat in de pizzeria werkt.
De rook uit de oven in een pizzeria kan zeer intens zijn gezien de noodzaak om altijd een open vlam te hebben, geschikt voor een adequate en snelle bereiding van de pizza.
De enige geldige oplossing om het rookprobleem in een pizzeria op te lossen, is het installeren van een elektrische rookafzuiger.
De elektrische rookafzuiger, met geforceerde motor, is het enige apparaat dat in staat is om alle rook af te zuigen die wordt veroorzaakt door de oven van een pizzeria.
Gemi Elettronica geeft de mogelijkheid tot een ruime keuze aan verschillende modellen rookafzuigers.
De ideale rookafzuiger van Gemi Elettronica voor pizzeria's is het professionele model, dat een zuigkracht van 3800 kubieke meter per uur garandeert en bestand is tegen hoge temperaturen van 700 graden.
De Gemi elektrische rookafzuiger is uitgerust met een 6-traps regelaar, waarmee je de zuigkracht naar behoefte kunt aanpassen.
Als u een pizzeria bezit, kunt u met een kleine uitgave de Gemi Elettronica elektrische rookafzuiger kopen en alle problemen met betrekking tot roken in een pizzeria gemakkelijk oplossen!

De elektrische rookafzuiger Gemi Elettronica is een product dat volledig in Italië is geproduceerd. Met net als de pizza: Italiaanse uitmuntendheid.

Shop direct online op: Rookgasventilatoren Schoorsteenventilatoren Stalen Model