Rookprobleem op schoorsteen met gebogen of horizontaal rookkanaal

Rookprobleem op schoorsteen met gebogen of horizontaal rookkanaal

De structuur van de huizen laat vaak niet toe een schoorsteen te bouwen die een verticaal rookkanaal kan hebben.
In sommige gevallen moet u zelfs, als u van de charme van een mooie haard wilt genieten, rookkanalen gebruiken met rondingen en soms zelfs horizontale secties.

Rookkanalen met welvingen of zelfs horizontale rookkanalen veroorzaken onvermijdelijk een niet-optimale trek van de schoorsteenrook.
In feite is het duidelijk dat een horizontaal of gebogen rookkanaall, veel moeilijkheden kan opleveren bij het afzuigen van de rook in vergelijking met een volledig verticaal rookkanaal.

Er zijn zelfs mensen die denken dat de oplossing zou kunnen zijn om het huis te renoveren, de hele schoorsteen te verplaatsen en de griep aan te passen: maar dit zou sowieso geen veilige oplossing garanderen omdat het probleem van schoorsteenrook ook door andere factoren kan worden veroorzaakt, de enige zekerheid zou een opvallend gebruik van tijd en geld zijn.
Een snelle en economische oplossing om het rookprobleem van de schoorsteen op te lossen, is het installeren van een motor met geforceerde afzuiging.

Een elektrische schoorsteenrookafzuiger is een hulpmiddel waarmee u het rookprobleem van de griep kunt oplossen, zelfs als het welvingen heeft of horizontaal is.
Onze klant laat duidelijk zien dat zelfs bij stand 3 de afzuiging van zijn schoorsteen uitstekend is.

De Gemi elektrische rookafzuiger voor de schoorsteen kenmerkt zich namelijk door een snelheidsregelaar waarmee u een variabel vermogen kunt kiezen van minimaal 1 tot maximaal 6. We kunnen onder andere opmerken hoe, ondanks dat de afzuigkap op de derde snelheid wordt gezet, er een totale afwezigheid is van geluid in het appartement.

Het rookkanaal in kwestie is zelfs de eerste 6 meter perfect horizontaal en alleen met de Gemi elektrische rookafzuiger is het mogelijk om een ​​dergelijk bevredigend resultaat te krijgen.
Er komt geen rooksliert het huis binnen. Tegen alle wetten van de fysica in, zelfs als de schoorsteen koud is, is de afzuiging van de Gemi elektrische rookafzuiger voor de schoorsteen perfect efficiënt.

Zonder elektrische rookafzuiging zou er eigenlijk nooit een normale rookaanzuiging kunnen zijn.

Sinds 1983 is Gemi Elettronica de wereldleider in rookafzuigers voor schoorstenen, het doel dat bij het ontstaan van Gemi Elettronica werd gesteld, is om het probleem van rook in huis voor iedereen en met elke vorm van rookkanaal op te lossen. Harde wind, lange rookkanalen, korte rookkanalen of, zoals in dit geval, zelfs horizontale rookkanalen, staan ​​het buitengewone werk van de Gemi elektrische rookafzuiger niet in de weg.

Uitwendig stijgt het rookkanaal na de bocht nog 5/6 meter totdat het de uitgang bereikt, die in dit geval rond is.
Met Gemi Elettronica kunt u namelijk ronde adapters plaatsen die handig zijn voor rookgasafvoeren met ronde uitlaten of verstelbare beugels die geschikt zijn voor diegenen die een vierkante/rechthoekige rookgasafvoer hebben.
In totaal is de griep, tussen de horizontale, verticale en gebogen delen, bijna 11 meter hoog en de Gemi elektrische rookafzuiger voor de schoorsteen heeft geen moeite om de taak uit te voeren waarvoor hij is ontworpen.

De elektrische rookafzuiging Gemi Elettronica is de enige die een correcte afzuiging van een horizontaal rookkanaal mogelijk maakt.

Kies je ideale model en koop direct op: https://gemimarket.nl/119-rookgasventilatoren?_ga=2.112518660.1228305486.1643798690-5372133.1643798690