Blaast harde wind rook van uw open haard uw huis in? De Gemi schoorsteenventilator is de oplossing

Blaast harde wind rook van uw open haard uw huis in? De Gemi schoorsteenventilator is de oplossing

De Gemi rookafzuiger voor de schoorsteen is in staat om ook bij harde wind of andere ongunstige weersomstandigheden een uitzonderlijke tocht van uw griep door te laten.

Het zal vaak zijn voorgekomen dat wanneer de wind verandert of in andere bepaalde klimatologische omstandigheden uw schoorsteen niet voldoende trek kon hebben.
Rookontwikkeling in huis is een probleem dat veel haarden onderscheidt en dat in sommige gevallen, vooral in bepaalde omstandigheden, zoals harde wind, wordt geaccentueerd.
Met zijn vermogen bereikt de schoorsteenventilator in feite tot 3800 kubieke meter / uur en slaagt hij er daarom ook in om een ​​extreme omstandigheid tegen te gaan die niet kunnen worden voorspeld, zoals harde wind. U kunt aan de videoreview van onze klant zien dat ondanks een zeer sterke wind, bijna een storm die de bomen wegvoert, de Gemi schoorsteenafzuiger zijn taak perfect uitvoert.

De rook stijgt op langs de griep en komt eruit, alsof de wind er niet is. Bovendien, als u zich zorgen maakt dat de Gemi rookafzuiger die op het dak is geplaatst bij harde wind misschien weinig stabiel is, kunt u erop vertrouwen dat dit wel het geval is. Zowel in het geval dat het een rookafzuiger voor schoorstenen is die gemonteerd met verstelbare beugels als of een ​​rookafzuiger voor haarden met een ronde adapter. De Gemi rookafzuiger is uiterst stabiel: als ware het met beide oplossingen verankerd aan het rookkanaal.

Een van de belangrijkste kenmerken van de Gemi elektrische rookafzuiger is dat wanneer deze is uitgeschakeld, deze de natuurlijke rookafvoer niet belemmert; dus als je een haard hebt die alleen bij bepaalde winden rookt, kun je de Gemi rookafzuiger eenvoudig uitschakelen, want als deze uit staat heeft dit geen invloed op de rookafgifte.
De rookafzuiger heeft ook, het vermogen om de verspreiding van de as in de omgeving te voorkomen tijdens het schoonmaken van de haard en tegelijkertijd dus het inademen van kankerverwekkende dampen die uit de schoorsteen komen volledig te verminderen.

Dankzij zijn structuur kan de schoorsteenventilator ook voorkomen dat er waterdruppels in het rookkanaal komen in geval van hevige regen. Aan de basis van het beschermende rooster heeft het in feite een zeer lichte helling en een kleine verhoging in de basisstructuur waardoor het het binnendringen van waterdruppels kan belemmeren.

Alleen de Gemi elektrische rookafzuiger is in staat om rook te bestrijden, zelfs in ongunstige klimatologische omstandigheden.

Gemi Elettronica en de schoorsteenventilatoren zijn de oplossing voor het probleem van rook veroorzaakt door harde wind.

https://youtu.be/zeUTyEc5s8s