Komt uw haard of barbecue om in de rook? De oplossing voor het probleem is de Gemi elektrische rookafzuiger

Komt uw haard of barbecue om in de rook? De oplossing voor het probleem is de Gemi elektrische rookafzuiger

De schoorsteenafzuigventilator Gemi is de enige gecertificeerde oplossing die een antwoord kan geven op het probleem van rook uit de schoorsteen in huis.

Salvatore da Catania heeft een open haard op het platteland die hij als barbecue gebruikt; voordat de schoorsteenafzuiger werd gekocht, waren er tochtproblemen.
De verlichte open haard maakte het hele appartement onbruikbaar, na de aankoop van de Gemi rookmelder loste de klant alle rookproblemen op die door de open haard werden veroorzaakt.
Het eindresultaat is buitengewoon, de klant is helemaal tevreden.

Let op de forse hoogte van de schoorsteen, maar desondanks kan de Gemi elektrische rookafzuiger zijn taak nog perfect uitvoeren: het eindresultaat is uniek in zijn soort, het rookprobleem van de barbecue is volledig opgelost.
Je ziet het ongelooflijke verschil in het resultaat dat optreedt wanneer de Gemi elektrische rookafzuiger aan staat (de linker foto) vergeleken met wanneer deze uit staat (de rechter foto).
Wanneer ingeschakeld, lost de Gemi elektrische rookafzuiger het probleem volledig op, terwijl wanneer uitgeschakeld de rook terugkeert. De rook wordt op een zeer effectieve manier afgezogen door de Gemi schoorsteenventilator; Alles rook wordt het huis uit gezogen waardoor de haard eindelijk volledig bruikbaar is.
Het is belangrijk om te onderstrepen dat de Gemi elektrische rookafzuiger in staat is dit probleem op te lossen door deuren en ramen gesloten te houden; en aangezien haarden vooral in de winter worden gebruikt als het koud is, is dit een fundamenteel aspect waarmee rekening moet worden gehouden.

Onze klant activeert de snelheidsregelaar (waarmee je de zuigkracht kunt aanpassen van minimaal 1 tot maximaal 6) direct vanaf de zesde snelheid; zesde snelheid die, zoals je kunt zien, ook het ontsteken van het vuur zelf vergemakkelijkt. Er moet echter worden opgemerkt dat de Gemi elektrische rookafzuiger duidelijk effectief is, zelfs wanneer het vermogen wordt verlaagd tot 4. Hij is in feite gemaakt om bij elke snelheid perfect effectief te zijn.

De Gemi rookafzuiger op het dak, bij de griepuitgang, is voorzien van verstelbare beugels voor vierkante of rechthoekige uitgangen zoals in dit geval. In het geval dat de uitgang van het rookkanaal rond is, bestaat het probleem echter niet, want door de meting van de buitendiameter ervan te verstrekken, krijgt u de ronde adapter waarmee u de Gemi-rookafzuiger kunt plaatsen op de griep.
De Gemi-schoorsteenventilator is aan de buitenkant volledig geverfd, zowel om esthetische redenen als om de duurzaamheid door de jaren heen te vergroten. In feite heeft het geen onderhoud nodig tijdens de jaren van gebruik en dankzij zijn kracht kan het ongeveer 70% van het roet verwijderen dat in het rookkanaal wordt gecreëerd.

Je kunt de beweging van de ventilator zien die op de vierde snelheid is geplaatst, wat een uitstekende afzuiging mogelijk maakt.

De startcondensator, zoals bij de professionele Gemi-schoorsteenventilator in kwestie, is extern geplaatst om ver van de warmtebronnen te zijn; waardoor de Gemi elektrische rookafzuiger zelfs een langdurig vuur kan weerstaan, met een weerstand tegen hoge temperaturen die oplopen tot 700 ° C. De verbinding wordt van de starterbox naar de snelheidsregelaar gebracht, montage is zeer eenvoudig; voor mensen met een beetje handigheid kan het ook doe-het-zelf worden gedaan.

Je kunt zelfs tutorials van de montage vinden op Youtube

Met een simpele aankoop, de Gemi schoorsteenventilator, kan onze klant eindelijk genieten van de sintels en een lekkere barbecue houden in het prachtige landschap.

Gemi Elettronica produceert elektrische rookafzuigers voor open haarden, barbecues, pizzeria's, restaurants en ovens, waarbij kwaliteit en functionaliteit gegarandeerd zijn.
Met de Gemi-schoorsteenventilator bereikt u de maximale tevredenheid van onze klanten.

Gemi Elettronica met zijn schoorsteenventilator is het antwoord op het probleem van schoorsteenrook in huis:
https://youtu.be/k8bG30vP11Q