Electric Draft Enhancer: De ideale oplossing voor rookproblemen in pizzeria's.

Electric Draft Enhancer: De ideale oplossing voor rookproblemen in pizzeria's.

Electric Draft Enhancer: De ideale oplossing voor rookproblemen in pizzeria's

Een rokerige omgeving kan het imago van uw pizzeria in gevaar brengen, daarom moet u overwegen om een elektrische trekversterker te installeren.

Wie is er niet naar een pizzeria geweest met vrienden om hun favoriete team te steunen?
Of op een date met hun geliefde?
Of gewoon om een andere avond te hebben met hun familie?

De pizzeria is echter niet altijd zoals verwacht. In veel gevallen is er een risico om jezelf in een rokerige omgeving te vinden, een probleem dat in de eerste plaats klanten treft maar ook reflecteert op het imago van de pizzeria zelf.

Bovendien is het belang van klantrecensies voor pizzeria's goed bekend.

Een negatieve recensie veroorzaakt door rook in de pizzeria kan resulteren in het verlies van potentiële nieuwe klanten in de toekomst.

Hoe werkt de elektrische rookkanaalventilator?

De rook van de oven in een pizzeria kan erg intens zijn vanwege de noodzaak om altijd een levendige vlam te hebben, geschikt voor adequaat en snel pizzabakken.

De enige geldige oplossing om het rookprobleem in een pizzeria op te lossen, is het installeren van een rookkanaalventilator, ook bekend als een trekversterker.

De elektrische trekversterker, met een geforceerde motor, is het enige gereedschap dat in staat is om alle rook die door een pizzeriaoven wordt gegenereerd, af te voeren.

GEMI ELETTRONICA biedt een breed scala aan verschillende modellen van rookkanaalventilatoren. De ideale rookkanaalventilator voor pizzeria's van GEMI ELETTRONICA is het professionele model, dat een afzuigvermogen van 3800 kubieke meter per uur garandeert en bestand is tegen hoge temperaturen van 700 graden.

De elektrische rookkanaalventilator van GEMI ELETTRONICA is uitgerust met een 6-snelheidsregelaar, waarmee u het afzuigvermogen naar behoefte kunt aanpassen.

Elektrische Trekversterker van GEMI ELETTRONICA: 100% Made in Italy kwaliteit!

Als u de eigenaar bent van een pizzeria, kunt u de elektrische trekversterker van GEMI ELETTRONICA tegen lage kosten aanschaffen: op deze manier zult u gemakkelijk alle problemen met betrekking tot rook in de pizzeria oplossen!

De elektrische rookkanaalventilator van GEMI ELETTRONICA is een product van 100% Made in Italy, net zoals pizza: Italiaanse excellenties. Koop online direct op gemimarket.uk